Intelligent dokumentbehandling
Reducer afhængigheden af fejlbehæftet manuelt arbejde

PDF2XML Intelligent dokumentbehandlings- platform

Hurtigt og præcist udtræk af data fra dine forretningsdokumenter og reducer operationelle omkostninger på tværs af forretningsprocesser

Automatiser dokumentbehandling Sammensat til din virksomhed End-to-end automatisering

Ønsker du at gøre dokumentbehandling hurtigere, nemmere og mere præcis?

Start din rejse inden for intelligent dokumentbehandling med PDF2XML i dag med en gratis demo

Intro

Automatiser dokumentbehandling med Intelligens, hastighed og skala

Udnyt intelligent procesautomatisering til at fange og udtrække komplekse dokumentdata med PDF2XML, en intelligent dokumentbehandlingsløsning fra HubBroker.
Automatiser tekstudtræk fra e-mails, PDF'er og andre dokumenter ved hjælp af vores kraftfulde IDP- og dataindtastningssoftware. Send fanget data til dine forretningsapplikationer i realtid.

Automatiser manuel dataindtastning på få minutter!

Automatiser tekstudtræk fra e-mails, PDF'er og andre dokumenter ved hjælp af vores kraftfulde dataindtastningssoftware.
Send fanget data til dine forretningsapplikationer i realtid.

Vores menneskeligt centreret tilgang til automatisering kombinerer menneskelig og kunstig intelligens for at skabe bedre resultater for virksomheder, kunder og verden.

Vigtige produktfunktioner:

  • Intelligent automatisk datagenkendelse, klassificering, udtrækning, validering og berigelse.

  • Kontinuerlig procesautomatisering med selvindlærende AI-algoritmer og analyser.

  • Anomalier og undtagelser sendes til menneskelig validering og godkendelse.

  • Ingen kode. Ingen besvær. Ingen krav om, at IT-afdelinger og udviklere skal skrive kode, oprette skabeloner og regler med ægte maskinindlæring.

  • Sikker dokumentarkiv til nem adgang og overholdelse.

  • Brugervenlig og nem at bruge applikation til flersidet og fjernarbejde.

  • everet som en skalerbar software-as-a-service-model.

  • Problemfri integration med eksisterende forretningssystemer.

Hvordan virker PDF2XML?

PDF2XML hjælper med automatisk behandling af dokumenttrafik. Vi modtager dokumenter (fakturaer, indkøbsordrer, krav osv.) og automatiserer forretningsprocesser.

PDF2XML_Landing

Digital Transformation efter branche

PDF2XML anvendes hver dag af hundredvis af virksomheder i forskellige brancher rundt om i verden.

Uanset hvilken produktionssektor du er i, fanger PDF2XML alle dine data fra materialelister, specifikationer for råmaterialer, standard driftsprocedurer og masterbatch-records, uanset formatering, for GMP og overholdelse af krav og mere

kstrahér automatisk alle de data, du har brug for, fra dine dokumenter, selv i ikke-standardiserede formater; fakturaer, pakkebreve, luftfragtbreve, tolderklæringer, bill of lading, konsignations- og leveringsnoter, manifest, forsikringscertifikater og mere.

Check, fakturaer, kvitteringer, kreditnotaer, medarbejders tidskort, indbetalingslister og indkøbsordrer; PDF2XML ekstraherer og sorterer automatisk alle dine data, selv hvor dokumenter er i ikke-standardiserede formater

PDF2XML læser og analyserer data i dine dokumenter for at forbedre overholdelse og svindelbekæmpelse, optimere handelsfinansiering, strømline åbning af konti, ansøgninger om realkreditlån, lån og kreditkort, samtidig med at du hjælper dig med at kende og betjene dine kunder bedre

Reducer den tid, dine nøglepersoner bruger på at behandle politikker, krav, fakturaer, rapporter osv. med op til 89%. Mine alle dine data for indsigt, så du kan vokse din virksomhed, udvikle nye produkter, reducere risiko og betjene dine kunder bedre.

PDF2XML kan tilpasses til at levere en branchepunktløsning til enhver virksomhed. Vælg en enkelt capture-platform, der giver dig mulighed for at tilbyde dine klienter et overlegent alternativ til in-house-automatisering til flere forretningsprocesser som finans, HR, mailroom, indkøb, krav, kontrakter og mere.

PDF2XML forstår kontekst, så data i medicinske rapporter, receptformularer, kontrakter, korrespondance og mere digitaliseres, organiseres og kan gøres øjeblikkeligt tilgængelige gennem et helt søgbart dokumentstyringssystem. Automatisering med PDF2XML hjælper med at reducere overholdelsesrisiko og forbedre patientoplevelsen.

Hvordan PDF2XML gør det muligt for virksomheder at forbedre deres konkurrencefordel

Fang dokumenter så snart de ankommer
Hurtig identifikation og organisering af dokumenter
Fjern manuel indtastning af data i systemer
Hurtigere behandling og godkendelse
Opfyldelse af regulerende overholdelse
Optimer ressourcer og skær ned på omkostninger

+0%

Reduceret manuelt arbejde

+0%

Reduceret driftsomkostning

0%

Data nøjagtighed

+0%

Hurtigere ordre- og fakturabehandling

Automatiser dataindtastning og forbedr kundeoplevelsen med intelligent dokumentbehandling

Ekstraher og strukturer store mængder data hurtigt.

Hurtig opsætning.
Udnyt fortrænede AI-modeller til hurtig implementering.
Konstant læring.
Fremme ROI med en løsning, der fortsat lærer af menneskelige korrektioner.
Nøjagtig ekstraktion.
PDF2XML tilbyder de højeste nøjagtighedsgrader på en fleksibel intelligent platform.
Kraftfuld automatisering.
Eliminér manuel dokumentbehandling i enhver arbejdsgang.
Større effektivitet, mere klarhed

Åbn dokumenter

Få strukturerede data fra ethvert dokument på sekunder. Intelligent dokumentbehandling gør udtræk og indeksering automatisk.

Spar tid, gør mere

Automatisér arbejdsprocesser

Byg brugerdefinerede dokumentbehandlingsprocesser på få klik. Opret arbejdsprocesser til enhver dokumenttype, fra batchposter og sikkerhedsdatablade til kontrakter og breve.

Exporter det, del det

Problemfri integration

Integrer udtrukne data i dit eksisterende IT-miljø, herunder dit ERP-, regnskabs- og CRM-system. Del værdifulde data med holdene hurtigt og nemt.

Behandl dokumenter på sekunder med Intelligent dokumentbehandling med nul berøring.

PDF2XML hjælper virksomheder med at opbygge arbejdsgange til dokumentbehandling med 'nul berøring'. Det automatiserer behandling, validering og arkivering af ustrukturerede, halvstrukturerede og strukturerede dokumenter. Spar omkostninger, reducer cyklustiden, øg produktiviteten og forbedr teamets moral.

Fakturaer

Manuel behandling af fakturaer koster op til $15 pr. dokument. Sænk omkostningerne med mere end 90% ved at automatisere fakturaklassifikation og dataekstraktion med PDF2XML. Integrer problemfrit med din regnskabs- eller ERP-system for at automatisere fakturabehandling i stor skala.

Kontrakter

Forskellige formater gør det tidskrævende og udmattende at håndtere og behandle kontrakter. Automatiser kontraktrevision for at sænke behandlings- og manuelle dataregistreringsomkostninger.

Indkøbsordrer

Manuel behandling af indkøbsordrer koster op til $510 pr. ordre. Få en besparelse på mere end 92% ved at automatisere klassifikation og dataudtrækning med PDF2XML. Integrer nahtløst med dit regnskabs-, CRM- eller ERP-system for end-to-end automatisering.

Låneansøgninger

Behandle grundlæggende låneansøgninger og eventuelle støttedokumenter i stort tal for at verificere indtægter, udgifter, aktiver og mere. Automatiser klassificering og dataregistrering for at reducere underwritingomkostninger betydeligt.

Forsendelses- og modtagelsesdokumenter

Behandling af fragtbrevsdokumenter er tidskrævende, kedelig og fejlbehæftet. Reducer behandlingsomkostningerne med op til 85%+ og øg nøjagtigheden ved at automatisere ekstraktionen af nøgleoplysninger i fragtbreve, herunder underskrifter og håndskrevne noter.

Forsikringskrav

Behandling af forsikringskrav omfatter FNOL og andre støttedokumenter. Brug AI til dramatisk at nedbringe omkostningerne ved at automatisere klassificering og dataregistrering fra ethvert kravsdokument.
Smarter • Skarpere • Simplere

Kontakt os for demo

Forbind med os for en 1:1 produkt demonstration og forstå hvordan PDF2XML kan fuldstændigt digitalisere dine dokumentbehandlingsprocesser.
PDF2XML digitaliserer dokumentbehandling for virksomheder fra indtagelse, klassifikation, ekstraktion, validering til arkivering. Udtræk data fra en bred vifte af dokumenter med op til 99,5% nøjagtighed ved hjælp af dens flertrins AI-motor.
Sig farvel til manuel indtastning, reducer cyklustiden til sekunder, optimer omkostningerne med op til 80%, minimer menneskelige fejl og turbocharge produktiviteten i dit team.