Fakturavalidering
Process, Data
Valideringsproces

pdf2xml transformation

Faktura Validering Proces – Data

iPaas foretager fakturavalideringsproces:

  • I fakturavalideringsprocessen validerer eksperter hvert dataformat
    Valider dine produktstamdata eller kundedata. Tilføj for eksempel eller fjern dataparametre fra produktstamdata eller kundestamdata.
  • Synkroniser produktstamdata eller kundestamdata mod en ønsket database.

Datavalidering og synkronisering af produkt eller kunde:

Vedligeholdelse af information i databaser betragtes ofte som et langsomt og tidskrævende job. Det er dog vigtigt at spare tid og penge.

Med datamaskemaskine og synkronisering af produktstamdata får du let og let en grundig gennemgang af dine databaser.

Vi dataposer og synkroniserer dine produktstamdata med dine kunder, leverandører og andre forretningsforbindelser.

Med aktuelle oplysninger og f.eks. En database, der er blevet renset. duplikater og inaktive virksomheder bliver arbejdet mere effektivt.

Desværre sker det for ofte, at en virksomhed har op til 70-80% unøjagtige emner i sine kunde- og leverandørdatabaser.

iPaaS

Modtagelse af elektroniske fakturaer med ordre- og prisvalidering

Med HubBroker ApS kan du modtage 100% elektroniske fakturaer let, sikkert og direkte i dit fakturabehandlingssystem eller ERP via HubBroker Integration Platform (iPaaS).

Vi administrerer datavalidering, formatkonvertering, overholdelse af standarder og verifikation af digitale signaturer. Og mest af alt hjælper vi dig med at sikre, at dine leverandører hurtigt og let aktiveres.

Føler du, at du modtager e-fakturaer, der mangler vigtige oplysninger?

HubBroker ApS har udviklet en fakturavalideringssoftware, der sikrer, at alle leverandørfakturaer har de oplysninger, du har brug for.

Vi sender automatisk en meddelelse om, at fakturaen er modtaget, men for eksempel mangler. reference, postnummer eller lignende, hvorefter vi beder sælgeren om automatisk at sende en ny faktura eller direkte direkte til vores Cloud EDI-fakturaløsning.

Lad os arbejde sammen!

Samarbejde er som karbonatisering for friske ideer. At arbejde sammen boble ideer op, som du ikke ville have fundet solo. Sammen fører det dig hurtigere videre. Store ting i forretningen udføres aldrig af en person. De er udført af et team af mennesker.